RSS Életmód

  • Ezért ne együk állandóan az étrendkiegészítőket!
    Mai világunkban, ahol tudjuk, milyen szennyezett levegőt szívunk be, s nem tudjuk, hogy pontosan milyen hatással vannak testünkre az étkezéssel bevitt vegyszermaradványok és adalékanyagok, igyekszünk minél többet tenni egészségünk megőrzéséért.
  • Remek csemege a Vitéz-kürtőskalács
    A nagymama főztje az igazi. Bizonyára most sokan bólintanak, hiszen az otthoni kézműves termékeknél nincs finomabb. Így gondolkodnak a Vitéz Kürtős tulajdonosai is, akik még a szülőktől, sőt a nagyszülőktől tanulták a kürtőskalács készítésének fortélyait.
  • A rendőrség segített az ötödikes kislány házi feladatában
    A kislány Facebookon fordult a rendőrséghez, mikor elakadt egy matekpéldában. Segítettek neki.
  • Óvd a bőrödet a jakuzzis fürdő után
    A forró vízben ázni csodálatos érzés, de a meleg megviseli a bőrt. Ha a kellemes élményt a fürdés után is sokáig őriznéd, figyelj oda a kiszállás utáni bőrápolásra és a tested többi részéhez hasonlóan a bőröd is hálás lesz neked.
  • Meglátszik a gyerekeken a munkahelyi stressz
    A munkavállalók 64 százaléka szerint a gyermekük észleli, ha valamilyen feszültség, vagy konfliktus éri őket munkahelyükön, akkor is, ha erről nem beszélnek otthon - derül ki a Profession.hu kutatásából.

RSS Receptek

  • Villámgyors és egészséges csokis-mandulás falatkák
    Talán az egészséges kicsit túlzás, hiszen tulajdonképpen csokiból és mandulavajból áll ez a falatnyi sütemény, de annyiban mindenképpen jól járunk vele, hogy nincs benne mesterséges cukor, pálmazsír, és egy darab csak 160 kalóriát tartalmaz! Persze ez sem kevés, de olyan tömény élmény ez a falatnyi mennyország, hogy többet nem is kell belőle ennünk
  • 24 pincében készülhet idén olaszrizlingből BalatonBor
    Szakértői zsűri döntött arról a 24 pincészetről, amely 2017-ben előállíthatja a kizárólag Olaszrizlingből elkészíthető BalatonBort.
  • Shakshuka – a keleti lecsó, ami átmelegít
    Észak-Afrikában és a Közel-Keleten népszerű fogás a shakshuka, szokták arab vagy zsidó lecsónak is nevezni. Hasonlít a mi lecsónkra, mégis más: fűszeres, tojásos, és fantasztikusan átmelegít!
  • Amit főztél, edd is meg!
    Elmegyek étterembe, és megfőzöm magamnak a kaját? Igen, ez a csináld magad étterem. Beültünk, főztünk, és megmutatjuk milyen volt.
  • Napi grillreceptünk: Egészben grillezett bárányborda variációk kicsiknek és nagyoknak
    Szereted az extra alapanyagokat? Akkor jó helyen jársz! Igazi tavaszi csemegét készített a Séf a rácson 2016-os versenyének egyik indulója, aki virágport és fenyőmagot is bevetett a siker érdekében. A videóban ő mesél a borda elkészítéséről.

RSS Otthon