RSS Életmód

 • Megrovást kapott a 11 éves diáklányt felpofozó tanárnő
  Két és félig húzódott a bírósági ügye annak az általános iskolai tanárnőnek, aki az egyik tanítási óra előtt pofon vágta tanítványát. Az akkor 11 éves diáklány szülei bántalmazás büntette miatt feljelentették a pedagógust.
 • Ingyenes szabadtéri minikoncertekbe futhatunk a fővárosban
  Péntektől augusztus 18-ig tart ugyanis a Zenélő Budapest című zenei sorozat, amely során a főváros tizenhárom helyszínén mintegy 600 szabadtéri minikoncertet tartanak.
 • Ingyen utazhatnak a gyerekek a Gyermekvasúton vasárnap
  Május 28-án a 14 éven aluliak díjmentesen utazhatnak 30-45 percenként közlekedő Széchenyi-hegyi Gyermekvasút járatain, miközben Hűvösvölgy állomáson egész nap színpadi programok várják a látogatókat.
 • Kapnak az arcukra a srácaink gyereknapon
  Felmérés készült, miként ünneplik a magyar családok a gyereknapot. A szülők szeretik fizikailag és szellemileg is megmozgatni gyermeküket, és erre igényük is van a kicsiknek. Legjobban az ugrálóvárat, a trambulinozást és a kreatív foglalkozásokat várják gyereknapon, az ovisoknál nagy sláger még az arcfestés.
 • Charlie Sheen miatt megnőtt a kereslet az otthoni HIV-tesztek iránt
  Az ismert hollywoodi színész, Charlie Sheen 2015-ben jelentette be, hogy HIV-pozitív. Ezt követően az otthoni HIV-teszt népszerűsége drasztikusan növekedni kezdett.

RSS Otthon