RSS Életmód

RSS Receptek

 • Top 10 legnézettebb receptetek a múlt hétről
  Megint eltelt egy hét, megint utánanézünk, miket is kerestetek leginkább - igazi szezonális nyári hangulatban telt a múlt hét, a meggy és cseresznye tovább hasít.
 • Több mint 300 pálinkából választották ki idén az ország legjobbját
  49 pálinkaház nevezett az idei Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyre.
 • Grillezett dinnye a tökéletes szomjoltó desszert
  Mindenkinek megvan a kedvenc nyári gyümölcse, amiből nem tudunk eleget enni a rövidnek tűmő szezon alatt. Az én favoritom a görögdinnye, ez a lédús, édes és egészséges finomság, ami önmagában, gyümölcssalátában és koktélokban is remek. A grillezett változat pedig egy igazán különleges élmény a görögdinnye kedvelőknek.
 • Ez a tökéletes fasírtpogácsa titka
  Fasírt pogácsa, vagy fasírt golyó, ki hogy nevezi, a lényege mindkettőnek ugyanaz, gyorsan elkészíthető és nagyon finom a végeredmény. Megmutatjuk, hogyan készíts tökéletes fasírtokat a konyhádban.
 • Végleg lehúzta a rólót az Anyám Tyúkjai Szegeden
  A tulajdonosok szerint ugyanis képtelenség megbízható, lojális és szakmailag felkészült szakembereket találni a városban.
 • Ropogós kovászos uborka
  Tavaly próbálkoztam a burgonyás változattal, nekem nem jött be, mert nem lett meg az az igazi kovászos uborka íz. Idén átnyálaztam a "szakirodalmat", mindenféle receptet és jó tanácsot elolvastam, és a végén ízletes, ropogós savanyúságot lett a jutalmam! Ha tudunk szerzeni, akkor egy-két szőlő, illetve meggyfalevél kerüljön pluszban az aljára, na m
 • Két extraízletes krumplipüré receptje, amitől megnyaljuk mind a tíz ujjunkat
  Ha azt mondjuk, krumplipüré, mindenkinek a hagyományos, klasszikus püré jut eszébe, pedig könnyedén megbolondíthatjuk az eddig használt receptünket. Adunk most pár ötletet ehhez.
 • Nagyon egyszerű leveles sajtos ropogós
  Megkívántunk egy kis "sósat" a sok karácsonyi édesség után. Lévén estefele jött ránk ezen vágy, valami gyorsat és nagyon egyszerűt dobtam össze, a hűtőben hirtelenjében talált alapanyagokból. És ezúttal is bejött a  mondás: "egyszerű, de nagyszerű". Készítés közben eszembe ötlött még egy jó pár variáció, lsd. "ajánlat" :)

RSS Cosmopolitan

RSS Heti Válasz